Yedek Parça Seçimi

Yedek Parça Seçimi
Tarih : 2018-01-04 16:11:39 Yazar: Admin

Yedek parça seçiminde dikkat edilecek hususların en başında; alacağınız yedek parçanın aracınıza uygun olduğunun tespiti ve alacağınız parçanın kalitesi gelmektedir.

Son dönemde Japo Kore üretimi araçların yedek parçalarının ithalatında Tayvan ön plana çıkmakla birlikte üretilen ürünlerin kalitesi göze çarpmaktadır.

Biz firma olarak Yan Sanayi tabir edilen ürünlerin stok ve satışında ithal edilen yedek parçaların üretim kalitesi ve müşterilerden gelen geri dönüşleri birlikte değerlendirerek daha memnun bir müşteri kitlesi hedeflemekteyiz.

Oto yedek parça sektöründe hizmet veren bir çok firma bu anlayışı benimsemekte ancak gerek bilgi birikimi gerek müşteri odaklı firma anlayışı ile bir adım önde olduğumuzu gururla ifade ediyoruz.Özellikle uzaktan mesafeli satışların,e-ticaretin yaygınlaşmasıyla artan güveni suistimal vakıa'ları sektörde müşteri firma ilişkilerindeki güven duygusunu zedelemektedir.Bu tarz olumsuzlukların yaşanmaması için piyasa değerinin altında fiyatlara itibar etmeyiniz.